19th Ave New York, NY 95822, USA
Könczöl Tamás Balázs

SkillDict Zrt., innovációs igazgató 

Köznevelési, szakképzési, felsőoktatási és felnőttképzési területen több, mint 30 éves gyakorlattal rendelkező eLearning tanácsadó vagyok.
Közreműködtem a Sulinet 1997-es indulásánál. Vezettem az Oktatási Minisztérium első országos IKT alapú pedagógus-továbbképzési és OKJ képzési programját.
2000-2002 között szakmai, majd cégvezetőként eLearning alapú képzések fejlesztésével, szervezésével és lebonyolításával foglalkoztam.
2002-ben elindítottam az Oktatási Minisztérium digitális tartalomfejlesztési és eLearning keretrendszer fejlesztési programját, amely vezetésem alatt három nemzetközi és négy hazai díjat kapott.

2003-ban elindítottam a hazai digitális taneszközök akkreditációs rendszerének kidolgozását, amely ma az egyetlen jogszabályi keretben működő digitális taneszköz minősítési rendszer.
2002-2012 között az Educatio NKft. eLearning igazgatója voltam. Fő tevékenységi területem az NFT, az ÚMFT, majd az Új Széchenyi Terv keretében eLearning projektek tervezése és végrehajtása volt.

2008-ban szakmai munkásságomért elnyertem a legrangosabb hazai eLearning díjat, a Magyar Tartalomipari Szövetség által kiadott „Hutter Ottó Díjat”.

2011 év végén úgy döntöttem, hogy az eddig megszerzett tapasztalataimat a piaci alapú eLearning fejlesztésekben és szolgáltatásokban kamatoztatom.
2013-2015 között a Geoview Systems eLearning Üzletág vezetőjeként dolgoztam nagyvállalati partnereknek.

2015-2016-ban az EMMI Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetében főigazgatói eLearning stratégiai tanácsadóként részt vettem a Nemzeti Köznevelési Portál eLearning fejlesztésében.
Szakértője vagyok a Köznevelési Kerekasztal Tankönyv és Oktatási módszerek témacsoportjának.

2015 óta a SkillDict Zrt. eLearning stratégiai, innovációs igazgatójaként, tulajdonostársaként a vállalati szférában, a köznevelési, szakképzési és a felsőoktatási rendszerben a SkillToolkit Live! márkanevű tudásmenedzsment megközelítésű, kompetencia alapú adaptív eLearning képzési módszertan, eLearning platform és digitális taneszközök fejlesztését végzem, komplex kevert képzési szolgáltatást nyújtok.
További információk: www.skilldict.com