19th Ave New York, NY 95822, USA
Lizakovszky Géza

SW Umwelttechnik Zrt.,
MIR igazgató

Minőségirányítási igazgató, SW Umwelttechnik Magyarország Kft.

Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán, Műszaki Menedzser szakon szereztem diplomát

Közben 2008-ban Mérnök-közgazdász diplomát is szereztem a Miskolci Egyetemen.

2003-ban. 2004 óta dolgozom az SW Umwelttechnik Magyarország Kft-nél, illetve jogelődjeinél (Strong és Mibet Építőelemgyár Kft,. valamint Stronrocla Építőelemgyár Kft.) Cégünk jelenleg az ország TOP 3 betonelem előre gyártó cége közé tartozik, több mint 300 főt foglalkoztató nagyvállalat. Saját szlogenem a cégről: az 5 cm-es térkőtől a 40m-es hídgerendáig, ami beton, vasbeton, feszített beton, azt mi elkészítjük.

Itt eleinte, mint Környezetirányítási megbízott, majd, mint MIR-KIR megbízott először 1, később 3, végül mind a 6 gyáregység környezet- és minőségirányítási feladatait végeztem. Feladataim közé tartozott az ISO 9001 és ISO 14001 szerinti rendszerek felügyelete, fejlesztése, tanúsíttatása, a minőségirányítási igazgató munkájának támogatása, vevői és tanúsító auditok lebonyolítása.

2008 és 2014 között több alkalommal a betonlaborok megbízott vezetése is rám hárult.

2016-tól, elődöm visszavonulása után a Minőségirányítási osztály igazgatójává neveztek ki, így jelenleg egy folyamatosan bővülő, jelenleg 19 fős mérnök-, minőségellenőr-, labor- és fejlesztő munkatársakból álló szervezet vezetése és képviselete a fő feladatom.

Mindemellett, az ISO 9000 FÓRUM Egyesület tagjai vagyunk 2014 óta, amely építésügyi ágazatában (ÉPÁG) 2017-től alelnöki, ide évtől pedig elnöki feladatokat látok el.