19th Ave New York, NY 95822, USA
Sarus-Zsivicza Diána

Lollipop Nyomda és Reklám Kft.,
ügyvezető

Amióta írni tudok újságírónak készültem, és kisiskolás koromban gyűjtöttem a szórólapokat, méret szerint rendszerezgettem őket. Papíron újságíró, marketinges, PR-os is lettem végül, de a nyomdai termékek, logózott reklámjándékok gyártása vonzott mindig. Szeretem látni, ahogy elkészül egy termék, szeretem, amikor egy ügyfél nagy mosollyal veszi kézbe a munkánkat.

Egerből Budapestre költöztem, ahol hirtelen egy reklámügynökségnél találtam magam, 3-6 hónap után vezető beosztásban, pedig még 25 sem voltam. Maximalistaként ott álltam a nyomdagépek mellett sok-sok alvállalkozó géptermében.

A saját vállalkozásomat a Lollipop Reklám Kft-t a 2008-as vállság szülte. Engem elbocsátottak, de azt pontosan tudtam, hogy egy jó reklámügynökséghez laptop, telefon, alvállalkozók és ügyfélkör kell. Majd az első héten kiderült, hogy egy asztali nyomtató is, hogy ki tudjam nyomtatni a számlákat.

2014-ben vásároltam meg az első nyomdaképeket férjem unszolására, aki látta a háttérből mennyi problémám van az alvállalkozókkal. Egy kritériumom volt, hogy gépet vásároljak, velem kell dolgoznia.

Azóta családi vállalkozásként segítjük megrendelőinket, a céges megjelenés minden területén. Ma már nincs olyan kiállítás, fesztivál, karácsonyi ajándékozás, ahol a Lollipop Reklám Kft. neve ne merülne fel.