19th Ave New York, NY 95822, USA
Puskás Levente

MOL Csoportszintű Downstream
Ügyféltámogatás vezető

Puskás Levente vagyok, házas, 3 gyermek édesapja, hobbi leanes és problémamegoldó. Közgazdászként végezve frissdiplomásként kerültem a MOL-hoz 2009-ben.

Első négy évemben  üzemanyagkártyákkal, üzemanyag exporttal és felsővezetői szakmai támogatással foglalkoztam. 2013-tól az üzemanyagkártyák termék- és szolgáltatás portfólióját fejlesztettem és ezzel együtt a MOL Csoport 10 országát kiszolgáló kártyarendszerekért is felelős voltam.

Mindig is érdekelt a fenntarthatóan működő struktúrák kialakítása és fejlesztése, ezért 2016-ban örömmel vállaltam el a MOL Magyarország Értékékesítés Központjának vezetői szerepét. Ezen feladatkörben a nagykereskedelmi termékek menedzsmentjéért, a B2B marketingért és a lean szemlélet bevezetéséért feleltem.

Jelenlegi pozíciómban 2019-től a MOL Csoport Kereskedelem és Optimalizáció divíziójának Ügyfélközpontját vezetem, ahol a nagykereskedelmi ügyfélszolgálatért, a kereskedelmet támogató folyamatokért, azok fejlesztéséért és digitalizációjáért felelős csapatokat irányítom.