19th Ave New York, NY 95822, USA
Mátrai Norbert

KAIZEN Institute Hu Kft.,
vezető tanácsadó, DE docens
 

1996-ban csatlakozott a Magyar Termelékenységi Központ Közalapítványhoz, amelyet a Japán és a Magyar Kormány a Magyar Termelékenységfejlesztési Projekt keretén belül hozott létre. 1996-2004. között számos országos versenyképességi konferencia és nemzetközi tréning sorozat kezdeményezője és vezetője.

2001-2011. között a Magyar AOTS Társaság elnöke, amelynek fő célkitűzése a műszaki-gazdasági együttműködés erősítése a japán és a magyar vállalatok, szervezetek között.

Alapító tagja a Kaizen Institute magyarországi képviseletének. Célkitűzése, hogy az ipar és szolgáltatás területén kiemelkedő teljesítményre törekvő magyarországi vállalatok számára a legmodernebb menedzsment technológiák területén a tudástranszfert biztosítsa és a változási folyamatokat támogassa.

Pályafutása során tudását a legmodernebb vállalatvezetési és termelés menedzsment ismeretekkel Japánban, Szingapúrban, Németországban és Angliában folyamatosan bővítette.

Jelenleg a Kaizen Institute magyarországi vezető tanácsadója, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának címzetes egyetemi docense.